<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
LeadFeed
Kontakt
Meny
LeadFeed
Kontakt

Tradisjonell markedsføring, salg og service virker ikke like godt som før

Økt usikkerhet

Markedet kan du ikke gjøre noe med, enten det går opp eller ned. Mange bransjer har tøffe tider. De sliter med svingende oljepris, Korona-virus, digitalisering, det grønne skiftet eller andre ting. Det gjør oss usikre. Markedet er som det er. Ikke bruk tid og energi på ting du ikke kan gjøre noe med.

Men alle kan gjøre noe med måten man driver markedsføring, salg og service. Slik er hverdagen hos mange bedrifter:

Feil timing! Kundene har ikke tid! Feil leads, dårlige leads! Mister oversikten. Beinhard konkurranse. Annonser ut vinduet. Kundene tenker kun pris.

Sjekk hva B2B-selgere sier:

Hva er vanskeligst i B2B-salg

Hvorfor er det slik?

Har markedet og kundene endret seg, for alltid?

Til alle tider har markedsføring og salg tatt utgangspunkt i virksomhetens behov for å selge, ikke kundens behov for å kjøpe. Slik starter det ofte:

Eierne, styret eller toppledelsen sier: “Vi skal vokse 20 prosent! Sett i gang!

Så kjører markedssjefen på, sammen med reklamebyrået, med de samme kampanjene som før. De sper på med fancy ting som “native” annonser, “content” og “performance” marketing for at det skal virke moderne. Salgssjefen kjøper pizza og får selgerne med på flere telefoner, mailer, LinkedIn-oppdateringer, møter og messer.

Det er samme, gamle greia. Det handler om å “treffe” kundene, når det passer dere. Er det bra?

Når kunden har snudd opp-ned på måten de kjøper, har du tenkt å drive markedsføring, salg og service akkurat som før? Det er akkurat nå, i brytningstider og med digitalisering at det skapes nye vinnere. Hva kan du gjøre, for å bli en vinner?

Les mer: Dine nye muligheter