<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inbound marketing

La kundene oppsøke deg på egen hånd

Ønsker du at nye kunder skal komme til deg, i stedet for at du spammer dem med annonser og kalde telefoner? Styrken med inbound markedsføring er evnen til å tiltrekke seg kvalifiserte leads og kunder.

Leadify og inbound marketing

Få kundenes oppmerksomhet før konkurrentene dine

Dine fremtidige kunder er der ute. De søker etter muligheter og svar på problemer, som dine produkter og tjenester løser. Du fanger det bare ikke opp, før det er for sent. Derfor må du drive den riktige formen for digital markedsføring. Alt må henge sammen med kundens kjøpsreise, fra overordnet strategi til de små tekniske detaljene. Gjør du det, så vil kundene komme til deg. Garantert.

Flywheel - inbound marketing

Vi har allerede hjulpet mange kunder med å nå målene sine. Her er noen av dem:

Inbound markedsføring fra Leadify

Leadify leverer en komplett pakke av strategi og løsninger for digitale markedsføring etter inbound-metodikken. Markedsføringen vil være koblet tett sammen med nettsidene og CRM for salg og service. Pakken skreddersys til selskapets behov og utvikles over tid.

De fleste kunder hos Leadify har en oppdragsavtale, som er et abonnement på faste tjenester fra en dedikert Digital Markedsfører og Innholdsrådgiver hos Leadify, med et helt team av eksperter i ryggen.

Inbound markedsføring fra Leadify

Eksempel på inbound markedsføring

Kontakt

Klar for inbound marketing?

Last ned

Lær mer om inbound marketing

Ønsker du å bygge en markedsføringsmotor som gir en jevn strøm av innkommende henvendelser, kunder og salg? Her lærer du blant annet hvordan du effektivt kan generere leads og nye kunder, og hvordan du kan komme i gang med inbound, trinn-for-trinn. 

Gratis guide
Lønnsom vekst med inbound markedsføring og salg
Last ned her
LinkedIn og sosiale medier for B2B
Hvordan bygge tilstedeværelse og bruke det i salg
Se webinar
Ikke bare ta oss på ordet

Hva sier kundene?

Å levere nettsider, CRM og drive inbound markedsføring, salg og service er en inspirerende og morsom oppgave. Det kan også være krevende, fordi mange mennesker er involvert og sluttresultatet er veldig synlig.

Leadify spør våre kunder om deres erfaringer. Vil du lese ærlige tilbakemeldinger fra seks selskaper som har fått nye nettsider og inbound-leveranser fra Leadify i 2020 og 2021?

Hva koster det?

Priser

Det kommer an på. Størrelsen på din investering henger tett sammen med resultatene du ønsker å oppnå.

En komplett kampanje for Inbound markedsføring kan koste fra 150 -200 000 og opp, avhengig av ditt ambisjonsnivå.

Lisenser på HubSpot Marketing Hub og CRM kommer utenom.

Du kan også abonnere på et helt vekstprogram, med en dedikert Digital Markedsfører og Strategisk rådgiver fra Leadify i spissen, med hele teamet av Inbound markedsførings-spesialister i ryggen. En slik oppdragsavtale har en månedspris fra 25-30 000 og opp.

Hvordan funker prosessen?

Slik blir du kunde

Vi blir en del av teamet ditt og gir dere tilgang på all kompetansen, kapasiteten og fleksibiliteten du trenger for å lykkes.

Sammen starter vi jobben der mulighetene for ditt selskap er størst, for å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst. 

Passer vi sammen?

Inbound og HubSpot er ikke for alle. De som lykkes best sammen med Leadify har klare, langsiktige mål for å skape vekst i selskapet sitt.

Før vi blir enige om en samarbeidsavtale har vi gjerne både tre og fire møter, for at begge parter skal være trygge på at inbound markedsføring, salg og service er riktig strategi og at HubSpot er riktig teknologiplattform.

Ny strategi og nye verktøy kan for mange organisasjoner være en stor endring. Det gjelder å holde hverandre i hendene og hoppe - sammen.

Sett mål

Basert på den innledende dialogen jobber vi sammen om å sette mål for hvilke resultater ditt selskap kan oppnå, både på kort og lang sikt.

Det er viktig å vite hvor skoen trykker og mulighetene er størst. Vi blir enige om hvor fokuset for samarbeidet er i den første fasen - etableringsprosjektet.

Vil det være nye nettsider? Inbound markedsføring? Inbound salg? Inbound service? CRM? Hele pakken?

Etableringsprosjekt

Et vellykket samarbeid starter med å utvikle og implementere løsningene vi har blitt enige om i avtalen. Her er variasjonen stor, fra kunde til kunde. Eksempler:

  • Enkel CRM-pakke
  • Innføre inbound markedsføring
  • Full pakke, nye nettsider, inbound og CRM

Etableringsprosjekter starter med et felles arbeidsmøte for å lage strategi og løsningsbeskrivelse. Så lager vi innhold, konfigurerer HubSpot og gir kunden opplæring i å bruke løsningen.

Oppdragsavtale

Når løsningen er utviklet og implementert starter den virkelige jobben -  å skape resultater sammen. 

Med en oppdragsavtale får du en fast kontaktperson i Leadify, som har et helt team i ryggen. Vi blir en del av din organisasjon, som jobber målrettet med nettsider, markedsføring, salg og service.

Hver måned rapporterer vi resultater og planlegger nye tiltak. To ganger årlig har vi strategimøte, for å løfte blikket og sette nye mål.

Tjenester

Hva kan Leadify hjelpe med?

Har du bruk for hjelp til mer enn bare markedsføring?