<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
LeadFeed
Kontakt
Meny
LeadFeed
Kontakt

Om Leadify

 

Kompromissløs Inbound marketing, salg og service for B2B - uten bortforklaringer

 
Les om Inbound Gå til LeadFeed  Passer Inbound for oss? Ta testen:

- Vi hjelper ledere å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst

Leadify blir typisk valgt av selskaper på bedriftsmarkedet (B2B) som står sterkt langs kysten - som energi, maritime, teknologi, IT, produksjon, profesjonelle tjenester og annen industri. Dette er bedrifter som er vant med tøffe tak og heftig konkurranse, gjerne over hele verden.

Slike selskaper trenger ikke kortsiktige marketing- eller salgskampanjer. De ønsker helhetlige løsninger som gir dem et varig konkurransefortrinn. Les mer om kunder her.

For en helt vanlig norsk bedrift finnes masse utfordringer. Markedet går opp og ned. Gode tider. Tøffe tider. Det kan være svingende oljepris, Corona-virus, digitalisering, grønt skifte eller andre ting - som skaper økt usikkerhet, og flere muligheter.

Markedet kan du ikke gjøre noe med. Men alle kan gjøre noe med måten man driver markedsføring, salg og service. Det er ofte det enkleste og raskeste du som leder kan gjøre noe med, for å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst i din virksomhet.

Står du opp hver morgen, og starter på jobb med den fantastiske følelsen av at 'alt er mulig hos oss'?

Jeg håper dere har en egen evne til å begeistre kunder, glede medarbeidere og bygge fremtidstro. Ja, at dere har følelsen av å kunne skape fremtiden. Slike bedrifter vet at deres evne til å skape kvalifiserte salgsmuligheter (leads), høyt salg og fornyde kunder er avgjørende for å overleve, utvikle seg og vokse på sikt.

sar-digital-horizontal-BLACK
PG Flow Solutions
Verico
Kairos Technology
Cegal
Perigon logo
HydraWell_new
AKVA group logo_bw
Wellcem logo
PTC logo
Eldor logo
Cflow logo

Tjenester

Leadify leverer en komplett pakke med digital markedsføring, salg og service. Vi skreddersyr alltid leveransen, enten bedriften er liten eller stor. Eksempler:

  1. Enkelt: Noen kunder velger å starte med en enkel og rimelig verktøypakke for CRM, salgsstøtte og mindre endringer på nettsidene
  2. Avansert: Andre kunder investerer langsiktig i å bruke Leadify til å forbedre all sin kundekontakt og digitale kommunikasjon. Det kan være helt nye nettsider, og komplette verktøypakker for Marketing, Salg og Service/Support, inkludert CRM
  3. Litt eller mye støtte: Mange kunder velger såkalt oppdragsavtale, som betyr at de får en fast kontaktperson eller et helt team på 3-4 personer fra Leadify. Teamet blir en del av din organisasjon, og jobber med konkrete oppgaver innen digital markedsføring og støtte til salg og service.

Alt Leadify gjør er basert på 'inbound' metodikk, som handler om å sette kunden i sentrum. Det er kun dette vi driver med: Kompromissløs inbound marketing, salg og service, uten bortforklaringer. Les mer om tjenester her.

Vårt løfte

Leadify eksisterer på grunnlag av en enkel observasjon:

Vi mennesker har endret måten vi lever, jobber og kjøper produkter og tjenester. Internett er den viktigste kilden til informasjon når B2B-kunder skal ta viktige og komplekse beslutninger om kjøp av tjenester og produkter. Overraskende få leverandører har tilpasset seg denne nye virkeligheten.

Dette utgjør en fantastisk mulighet, som våre kunder ønsker å gripe. Leadify hjelper selskaper på B2B-markedet å:

  • Drive så positiv digital markedsføring at kvalifiserte, potensielle kunder oppsøker dem
  • La deres høyt verdsatte selgere bruke tiden effektivt på varme salgsmuligheter, som allerede er interessert
  • Legge til rette for at kundeservice og support gjør at kundene kommer tilbake - igjen og igjen.

Ja, vi snur tradisjonell markedsføring, salg og service på hodet: Vi skaper 'øyeblikket, når kundene oppsøker dere'.

Hvem er vi?

Med utgangspunkt i Stavanger jobber Leadify med kunder i hele Norge, også globale selskaper. Vi er blant de første digitale rådgivningsselskap i Norge som i 2015 ble spesialisert på inbound markedsføring, salg og service.

Sammen med HubSpot (US) og andre partnere utgjør vi ett av Norges beste fagmiljø. Vi tilbyr all den kompetanse, kapasitet og teknologi som trengs for å betjene profesjonelle kunder, som forventer resultater fra sin investering hos Leadify.

Herlig!

Øyvind Jacobsen
Øyvind Jacobsen
Rådgiver og Daglig leder
Leadify AS

+47 934 25 567
oyvind.jacobsen(a)leadify.no eller book tid i min kalender for en prat.