Skip to content
Om Leadify - Hero Banner-1

Hvem er vi?

Vi er 11 mennesker med ulike personligheter, ulik bakgrunn og forskjellige kompetanseområder. Vi kan bli en del av ditt team.

Leadify er en vekstpartner.

B2B-selskaper bruker oss for å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst.

Vi er Leadify.

Menneskene

Det startet i 2016 med en idé. I dag er vi 11 stykk som kaller Nordbøgata 4 hjem. Eller ikke helt hjem, men der vi går mellom 08-16, 230 dager i året. Du skjønner.

Her finner du en gjeng som oppriktig trives sammen. Vi bruker våre styrker og kompetanseområder til å hjelpe hverandre hjelpe deg å oppnå dine mål.

Team Leadify
Hva er viktig for oss?

Kultur, identitet og verdier

Hvem er vi? Hva gjør Leadify til Leadify?

Heart-service-icon

Lidenskapelig entusiasme

Vi setter pris på arbeidet vårt! Og det er ikke bare tomme ord. Vi har en dyp lidenskap for vårt fag og bringer positiv energi fordi vi virkelig liker det vi gjør. Denne lidenskapelige entusiasmen driver oss i hverdagen og gir oss motivasjon. 

Heart-service-icon

Kvalitet

Vi veileder våre kunder slik at de kan oppnå sine mål. Derfor er vi bevisste på vårt ansvar for å alltid levere den beste kvaliteten og riktig kompetanse. Vi står aldri stille, men kontinuerlig forbedrer oss for å være ett skritt foran og levere faglig kompetanse. 

Heart-service-icon

Nære kunderelasjoner

Kundene våre betyr mye for oss, og vi verdsetter den relasjonen vi har med dem. Det skulle bare mangle at vi er på fornavn med alle vi samarbeider med, og vi legger vår ære i å bygge ærlige og nære kunderelasjoner basert på tillit og gjensidig forståelse. Vi tør å stille de riktige spørsmålene og kommuniserer på samme nivå. 

Heart-service-icon

Teamwork

Vi verdsetter samarbeid svært høyt hos Leadify. Vi er ikke bedre enn de rundt oss, både internt og i samarbeidet med kundene våre. Det er viktig for oss å ikke ta over for kunden, men å få dem med på laget, og få det det beste ut av hverandres styrker slik at vi sammen jobber mot et felles mål. 

Øyvind forteller om å gjøre en forskjell

  • Hvorfor finnes Leadify?
  • Hva vi kan gjøre for selskapene som er kunder og menneskene som jobber der...

Det var en gang..

Alle har en historie. Dette er vår.

Oktober 2015

Det startet med...

...en idé. I flere år hadde Øyvind lagt merke til at kunder på bedriftsmarkedet (B2B) hadde endret måten de kjøpte produkter og tjenester. Men få leverandører tilpasset måten de selger og markedsfører til den nye virkeligheten.

Endringene gjorde at tradisjonell markedsføring, salg og service blir snudd på hodet. "Inbound" er å hjelpe leads og kunder å finne deg, ikke omvendt.

Markedsundersøkelser bekreftet at ideen var god. Nå startet ballen å rulle...

Øyvind_2016 150x200

 

August 2016

Leadify blir til

Leadify som selskap ser dagens lys i 2016, med navn, logo og nettsider. Vi blir det fjerde selskapet i Norge som signerer partneravtale med HubSpot.

Vi må ta egen medisin, og tester inbound markedsføring og salg selv. Det gjelder å være godt rustet til å hjelpe fremtidige kunder med inbound strategi og teknologi.

Leadify logo 2016

 

Mars 2017

Første storkunde

Etter noen måneder ser vi at nettsidene og inbound markedsføring gir resultater. Vårt første skikkelige kvalifiserte inbound lead viser seg å bli en fulltreffer. Wellcem blir den første storkunden, de signerer våren 2017. Eventyret er i gang...

Wellcem logo

Mai 2018

Fra Silver til Gold

Store kunder krever mer kompetanse. Vi tar masse kurs og sertifiseringer. Samtidig inngår vi samarbeid med stadig flere kunder.

Nå tar vi steget opp til å bli Gold Partner hos HubSpot, som ett av få selskaper i Norge på dette tidspunktet.

HubSpot Gold Partner Badge

 

Juni 2018

Nytt kontor

I juni 2018 får vi endelig vårt eget, skikkelige kontor. Leadify flytter inn i Nordbøgata 4, et splitter nytt og moderne bygg på Holmen i Stavanger sentrum. Vi oppskalerer med flere kunder, fra mange deler av landet. Leadify vokser i fin fart.

Byggmester Øyvind

 

Juni 2020

Platinum

2020 var året vi ble Platinum Partner hos HubSpot. Vi hadde nå over 20 kunder med avanserte løsninger over hele spekteret av HubSpot CRM-plattformen; CMS - Marketing - Salg - Service - Operations.

Pandemien gjennom 2020 og 2021 var spesiell. Men vi var hel-digitale fra før, så kundene og vi klarte oss godt.

platinum-badge-black

 

Februar 2022

Ny identitet

2022 starter med en skikkelig oppussing - vi lanserer ny identitet. Nye nettsider! Ny logo! Nye farger! Mye nytt!

Kundene, strategien og kulturen er den samme som Leadify har vært gjennom hele reisen. Nå reflekterer identiteten bedre hvem vi er, og skal være i årene fremover.

Leadify-logo-4.0-600x91

 

Januar 2022

Vi er Leadify

Nå er vi elleve kollegaer, med nært teamwork og lidenskapelig entusiasme for faget. De to siste årene har vi blitt dobbelt så store. Ikke fordi vekst er viktig i seg selv, men fordi vi vil utvikle oss selv som mennesker og team. Da ønsker vi enda flere dyktige spesialister velkommen til Leadify, som kan hjelpe oss å levere enda bedre tjenester til kundene. Blir du med?

Hoptimist

 

August 2022

Hjelp...

Ser du lyset, der i 3. etasje? Det gode, 'gamle' lokalet (2018) ble for trangt. Vi flyttet ikke langt. Vi tok heisen til toppen i Nordbøgata 4, på Holmen, midt i Stavanger Sentrum.

Fra januar 2023 fylte vi de to toppetasjene i bygget. Nå har vi tre ganger så stor plass som da vi startet, pluss to takterrasser og 360 graders utsikt fra by til fjell, sjøen og havet. Hurra!

Der, i toppen, kommer The Coconut Bar 🌴

Leadify-kontor

 

August 2022

Vekst på 119,15%

Som Gaselle-bedrift er vi blant Norges raskest voksende bedrifter:

  • Minst doblet omsetningen over fire år

  • Positivt samlet driftsresultat

  • Unngått fallende omsetning

  • Har levert godkjente regnskaper

DNGaselle 2022

 

blurry image

Lyst å jobbe med oss?

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Leadify?

Kunne du også tenkt deg å sitte på toppen av Nordbøgata 4 med to takterrasser og 360 graders utsikt? (Vi har til og med vaffeljern, noen ganger disker Simen opp vafler til alle)