<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
LeadFeed
Kontakt
Meny
LeadFeed
Kontakt

Om Leadify

 

Kompromissløse Nettsider,  Inbound marketing, salg og service for B2B - uten bortforklaringer

 
Lær Inbound Gå til LeadFeed  Passer Inbound for oss? Tjenester fra Leadify

Hvem er vi?

Leadify samarbeider med kunder i hele Norge. Mange av dem har hele verden som sitt marked. Vi er blant de første digitale rådgivningsselskap i Norge som i 2015 spesialiserte seg på inbound nettsider, markedsføring, salg og service for bedriftsmarkedet (B2B).
 
Sammen med HubSpot (US) utgjør vi ett av Norges beste fagmiljø på vårt felt. Vi tilbyr all den kompetanse, kapasitet og teknologi som trengs for å betjene profesjonelle kunder, som forventer resultater fra sin investering hos Leadify.
 
Gå til Tjenester
Leadify_CRM Markedsføring Salg Service

- Hvorfor finnes Leadify?

Grunnlaget for Leadify sin eksistens er en enkel observasjon:

Vi mennesker har endret måten vi lever, jobber og kjøper produkter og tjenester. Overraskende få leverandører har tilpasset seg denne nye virkeligheten

Før bedriftskunder (B2B) skal ta store, viktige avgjørelser om kjøp av tjenester og produkter, så er nettsøk (Google) sosiale medier (LinkedIn) blant deres tre viktigste kilder til informasjon. Den tredje er kollegaer og kundens eget personlige nettverk. Du som leverandør kommer langt ned på listen. Det betyr i klartekst, at kunder vil ikke snakke med en selger før de må. Tradisjonell markedsføring, salg og service virker ikke like godt som før.

Samtidig, denne digitale utviklingen utgjør en fantastisk mulighet, som våre kunder ønsker å gripe. Leadify hjelper selskaper å:

  1. Drive så positiv digital markedsføring at kvalifiserte, potensielle kunder oppsøker dem. Det er Inbound nettsider og Inbound markedsføring
  2. La deres høyt verdsatte selgere bruke tiden effektivt på varme salgsmuligheter, som allerede er interessert. Det er Inbound salg
  3. Legge til rette for at kundeservice og support gjør at kundene kommer tilbake - igjen og igjen. Det er Inbound service

Ja, vi snur tradisjonell markedsføring, salg og service på hodet:

Vi skaper 'øyeblikket, når kundene oppsøker dere'

Å gjøre en forskjell

Vi skal bidra til at bedriftene som er kunder hos oss og menneskene som jobber der, skal gjøre det bra.

Gå til Kunder
Å gjøre en forskjell - Øyvind Jacobsen

Hverdagen

En helt vanlig dag, hva vil det si å jobbe hos Leadify? Hva er typiske arbeidsoppgaver?

Gå til Tjenester
Slik er det å jobbe som Digital markedsfører og Innholdsrådgiver i Leadify - Charlotte Kleming

Målene

Vi kan lykkes med å sette kundene skikkelig i sentrum først når våre medarbeidere er fornøyde og føler de utvikler seg. Folkene våre først, altså. Da blir du som kunde fornøyd.

Mål i Leadify - Øyvind Jacobsen_

Jobbe i Leadify?

Sjekk ledige stillinger. Nedenfor kan du lese mer om søknadsprosessen du vil gå gjennom.

Ledige stillinger
Workshop

Når du søker jobb hos Leadify

Fem enkle trinn

Steg 1

Du søker

Enten du søker en ledig stilling eller sender en åpen søknad vil du alltid få bekreftelse på at vi har mottatt søknaden, senest neste arbeidsdag.

act-square-image-2
Steg 2

Vi vurderer din søknad

Dette kan gå kjapt, og aldri mer enn 1-2 uker etter søknadsfristen. Skulle det gå lengre tid vil du få beskjed. Du vil uansett få informasjon underveis, enten du blir invitert til intervju eller ei.

act-square-image-3
Steg 3

Du intervjuer Leadify

Den første samtalen er et 'omvendt intervju'. Du intervjuer oss i Leadify. Dette er din gyldne mulighet til å stille alle spørsmålene du trenger, for å finne ut om stillingen og Leadify er riktig for deg.

act-square-image-3
Steg 4

Vi intervjuer deg

Blir du med videre, så kommer ett eller flere mer 'vanlige' intervju: Er du rett person i  jobben og til teamet vårt? Samtalene kan også inneholde tester, cases og lignende. På dette steget er du en av ganske få kandidater.

act-square-image-3
Steg 5

Du fikk jobben

... eller ikke. Det vet vi, etter at vi har snakket med referansene dine. Men enten du eller noen andre fikk jobben, så ønsker vi at du hade en fin opplevelse underveis. Vi spør deg alltid om tilbakemelding etterpå.

Søke?

Hva sier de som søker jobb hos Leadify?

Vi vet at du bruker mye tid og energi på å søke jobb. Derfor er det viktig at du opplever god og presis informasjon, at vi er tilgjengelige underveis og gir tilbakemelding etterpå.

Vi er ikke perfekte. For å bli bedre spør Leadify våre jobbsøkere om deres erfaringer. Her er scoren fra søkere i 2019 og 2020 som ikke fikk jobben de søkte på:

Ledige stillinger
Åpen søknad
Alt i alt, jeg hadde en positiv opplevelse av Leadify i forbindelse med min søknad

Skala 1-6: 1= Nei, helt uenig ... 6 = Ja, helt enig.

Skala 1-6 fargekoder

 

Musikk og Mailsletting

Så deilig det er å ta helg ... når du vet at mandagen vil smile til deg

Sjekk ut Spillelister
Leadify on Spotify