Skip to content
Leadify - Hero Banner 8-1-1

Jobb i Leadify

Gjør en forskjell

Vi skal bidra til at bedriftene som er kunder hos oss og menneskene som jobber der, skal gjøre det bra.

Ledige stillinger

Kickstart din karriere

Leadify er ikke for alle. Men er vi en god match, så kan du utvikle deg til verdensklasse hos oss - hvis du vil. Vi leter alltid etter nye talenter og mer erfarne, som kan løfte oss til neste nivå.  Er det deg?

Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger. Kjenner du likevel at Leadify er rett for deg? Gir oss beskjed.

Fem enkle trinn

Hva kan du forvente når
du søker jobb  hos Leadify?

 

1

Du søker

Enten du søker en ledig stilling eller sender en åpen søknad, vil du alltid få bekreftelse på at vi har mottatt søknaden, senest neste arbeidsdag.

2

Vi vurderer din søknad

Dette kan gå kjapt, og aldri mer enn 1-2 uker etter søknadsfristen. Skulle det gå lengre tid vil du få beskjed. Du vil uansett få informasjon underveis, enten du blir invitert til intervju eller ei. 

3

Du intervjuer oss

Den første samtalen er et "omvendt intervju".  Du intervjuer Leadify. Dette er din gyldne mulighet til å stille alle spørsmålene du trenger for å finne ut om stillingen og Leadify er riktig for deg.

4

Vi intervjuer deg

Blir du med videre er neste steg ett eller flere vanlige intervjuer. Er du den rette personen i jobben og til teamet vårt? Samtalene kan også inneholde tester, caser og lignende. På dette tidspunktet er du en av få kandidater.

5

Du fikk jobben

.. eller ikke. Det vet vi etter at vi har snakket med referansene dine. Men enten du eller noen andre fikk jobben, ønsker vi at du hadde en fin opplevelse underveis. Vi spør deg alltid om tilbakemelding etterpå. 

Leadify om Leadify

Hva sier gjengen om å jobbe i Leadify?

EK-1
Elisabeth KnudsenInbound Markedfører
>Å jobbe i Leadify = en arbeidshverdag fylt med varierte og kreative oppgaver. Her får vi stor tillit og frihet til å styre vår egen arbeidshverdag. Den fleksibiliteten er høyt verdsatt hos meg, noe som igjen motiverer meg til å yte mitt beste på jobb. Også er det et stort pluss at det er et inkluderende, lekent og sosialt arbeidsmiljø.

 

Eirin
Eirin RøsandDigital markedsfører og Strategisk Rådgiver
Det betyr mye for meg å ha en arbeidsplass som tilbyr god fleksibilitet og har kollegaer som får meg til å le. I tillegg får jeg jobbe med spennende kunder – mine indirekte kollegaer – og utfordrende oppgaver.

 

CK-2
Charlotte KlemingTeamleder og Digital Markedsfører
Det er en ganske god følelse når du gleder deg til mandagen. Dette er en arbeidsplass hvor du blir sett og satt pris på. Gode kollegaer, spennende kunder og varierte dager. Det er en deilig balanse mellom jobb og fritid. Mye tørr humor og mye god stemning.

 

WH
William HolmInbound Markedfører
Jeg setter pris på proffe og koselige kolleger og et kontormiljø med lave skuldre. Jeg kan være meg selv og gå med hva jeg vil, om det er Hawaii-skjorte og eller hettegenser. (Foretrekker å stramme det litt inn til kundemøtene da..)

 

IS-2
Ida SørengInbound Markedfører
Hverdagen i Leadify er både variert, spennende og full av utfordringer (i positiv forstand

 

HB-2
Henrik BreimyrInbound Markedsfører
I Leadify får du lov til å være den du er. Du får frihet til å strukturere dagene dine, og den gode blandingen av tillit og ansvar som gjør at du har mulighet til utvikle deg. I tillegg er det mye god (og dårlig) humor rundt lunsjbordet.

 

bg-office-meeting-table-unsplash

Omvendt intervju ... hæ?

I vår første prat er det du som styrer showet. Du intervjuer oss.
Men hva er et omvendt intervju? Og hvordan foregår det?
Sykt lyst å jobbe med oss?

Følg oss der vi
publiserer ledige stillinger

Bli varslet når Leadify har ledige stillinger.