<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nettsider for B2B i HubSpot CMS

Velkommen til fremtidens nettsider

Skal du bare ha en billig nettside for å skryte av dere selv? Let videre!  Ønsker du derimot en profesjonell nettside som blir et maskineri for vekst, optimisme og lønnsomhet i ditt selskap? Og som gir dine kunder en fantastisk kjøps- og kundereise? Velkommen!

Leadify - Nettsider for B2B

Starten på kjøps- og kundereisen

Det første potensielle kunder gjør, er å sjekke din nettside. Det mest verdifulle du kan gi dine eksisterende kunder, er support når de trenger det.

En 'inbound' nettside gjør at du kan skreddersy innholdet til hver enkelt besøkende, langs hele kjøpsreisen fra første flørt, til signert kunde og videre i hele kundereisen.

Slike nettsider, bygget i HubSpot CMS og CRM, setter deg i stand til å samkjøre innsatsen på markedsføring, salg og service og måle totaleffekten av dine investeringer.

Leadify bygger kunders nettsider

Vi har allerede hjulpet mange kunder med å nå målene sine. Her er noen av dem:

Nettsider fra Leadify

Her kan du ikke bestille 'bare' en nettside. Her får du nettsider som gir konkrete, målbare resultater.

Sammen med nettsider fra Leadify får du CRM-løsning med verktøy for markedsføring, salg og service - for å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst i selskapet ditt.

De fleste kunder hos Leadify har en oppdragsavtale, som er et abonnement på faste tjenester. Din bedrift får egen Digital Markedsfører og Strategisk rådgiver hos Leadify, med et helt team av eksperter i ryggen.

Leadify_Jan23_171_web

Eksempel på nettsider for B2B

Kontakt

Klar for nye nettsider?

Test

Hvor godt presterer nettsiden din?

Denne testen gir deg svar på hvor god ytelsen er, hvor synlig nettsiden er på søkemotorer, om den presterer bra på mobil, og om sikkerheten er god nok. 

Website grader
Lurer du på hvor godt nettsiden din presterer?
Ta testen
Nettsider for B2B-selskaper; dette du ha
8 sider og 10 funksjoner
Webinar
Ikke bare ta oss på ordet

Hva sier kundene?

Å levere nettsider er en inspirerende og morsom oppgave. Det kan også være krevende, fordi mange mennesker er involvert og sluttresultatet er veldig synlig.

Leadify spør våre kunder om deres erfaringer. Vil du lese ærlige tilbakemeldinger fra seks selskaper som har fått nye nettsider fra Leadify?

Hva koster det?

Priser

Det kommer an på. Størrelsen på din investering henger tett sammen med resultatene du kan forvente å oppnå.

En ny nettside inkludert CRM kan koste fra 100 -300 000 og opp, avhengig av ditt ambisjonsnivå.

Lisenser på HubSpot CMS/CRM kommer utenom.

Du kan også abonnere på et helt vekstprogram, med en dedikert Digital Markedsfører og Strategisk rådgiver fra Leadify i spissen, med hele teamet av spesialister i ryggen. En slik oppdragsavtale har en månedspris fra 25-30 000 og opp.

Hvordan funker prosessen?

Slik blir du kunde

Vi blir en del av teamet ditt og gir dere tilgang på all kompetansen, kapasiteten og fleksibiliteten du trenger for å lykkes.

Sammen starter vi jobben der mulighetene for ditt selskap er størst, for å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst. 

Passer vi sammen?

Inbound og HubSpot er ikke for alle. De som lykkes best sammen med Leadify har klare, langsiktige mål for å skape vekst i selskapet sitt.

Før vi blir enige om en samarbeidsavtale har vi gjerne både tre og fire møter, for at begge parter skal være trygge på at inbound markedsføring, salg og service er riktig strategi og at HubSpot er riktig teknologiplattform.

Ny strategi og nye verktøy kan for mange organisasjoner være en stor endring. Det gjelder å holde hverandre i hendene og hoppe - sammen.

Sett mål

Basert på den innledende dialogen jobber vi sammen om å sette mål for hvilke resultater ditt selskap kan oppnå, både på kort og lang sikt.

Det er viktig å vite hvor skoen trykker og mulighetene er størst. Vi blir enige om hvor fokuset for samarbeidet er i den første fasen - etableringsprosjektet.

Vil det være nye nettsider? Inbound markedsføring? Inbound salg? Inbound service? CRM? Hele pakken?

Etableringsprosjekt

Et vellykket samarbeid starter med å utvikle og implementere løsningene vi har blitt enige om i avtalen. Her er variasjonen stor, fra kunde til kunde. Eksempler:

  • Enkel CRM-pakke
  • Innføre inbound markedsføring
  • Full pakke, nye nettsider, inbound og CRM

Etableringsprosjekter starter med et felles arbeidsmøte for å lage strategi og løsningsbeskrivelse. Så lager vi innhold, konfigurerer HubSpot og gir kunden opplæring i å bruke løsningen.

Oppdragsavtale

Når løsningen er utviklet og implementert starter den virkelige jobben -  å skape resultater sammen. 

Med en oppdragsavtale får du en fast kontaktperson i Leadify, som har et helt team i ryggen. Vi blir en del av din organisasjon, som jobber målrettet med nettsider, markedsføring, salg og service.

Hver måned rapporterer vi resultater og planlegger nye tiltak. To ganger årlig har vi strategimøte, for å løfte blikket og sette nye mål.

Tjenester

Hva kan Leadify hjelpe med?

Har du bruk for hjelp til mer enn bare nettsider?