<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nettsider for B2B i HubSpot CMS

Velkommen til fremtidens nettsider

Skal du bare ha en billig nettside? Let videre! Ønsker du derimot en nettside som blir et maskineri for vekst, optimisme og lønnsomhet i ditt selskap? Og som gir dine kunder en fantastisk kjøps- og kundereise? Velkommen!

Leadify - Nettsider for B2B

Starten på kjøps- og kundereisen

Det første en kunde gjør, er å sjekke din nettside. En inbound nettside gjør at du kan skreddersy innholdet til hver enkelt besøkende, langs hele kjøpsreisen fra fremmed til kunde og videre i hele kundereisen. Slike nettsider, bygget i HubSpot CMS, setter deg i stand til å samkjøre innsatsen på markedsføring, salg og service og måle totaleffekten av dine investeringer.

Leadify bygger kunders nettsider
Vi har allerede hjulpet mange kunder med å nå målene sine. Her er noen av dem:

Inbound nettsider for B2B fra Leadify

Du får ikke bare en nettside hos oss. Inbound nettsider fra Leadify inkluderer alltid en fullverdig CRM-løsning og verktøypakke for markedsføring, salg og service - skreddersydd etter deres behov.

De fleste kunder hos Leadify har en oppdragsavtale, som er et abonnement på faste tjenester fra en dedikert Digital Markedsfører og Innholdsrådgiver hos Leadify, med et helt team av eksperter i ryggen.

Inbound nettsider for B2B fra Leadify

Eksempel på nettsider for B2B

Kontakt

Klar for nye nettsider?

Test

Hvor godt presterer nettsiden din?

Denne testen gir deg svar på hvor god ytelsen er, hvor synlig nettsiden er på søkemotorer, om den presterer bra på mobil, og om sikkerheten er god nok. 

Website grader
Lurer du på hvor godt nettsiden din presterer?
Ta testen
Nettsider for B2B-selskaper i 2022
Dette må en profesjonell B2B-nettside ha
Se webinar
Ikke bare ta oss på ordet

Hva sier kundene?

Å levere nettsider, CRM og drive inbound markedsføring, salg og service er en inspirerende og morsom oppgave. Det kan også være krevende, fordi mange mennesker er involvert og sluttresultatet er veldig synlig.

Leadify spør våre kunder om deres erfaringer. Vil du lese ærlige tilbakemeldinger fra seks selskaper som har fått nye nettsider og inbound-leveranser fra Leadify i 2020 og 2021?

Priser

Hva koster det?

Det kommer an på. Størrelsen på din investering henger tett sammen med resultatene du kan forvente å oppnå.
En ny nettside inkludert CRM kan koste fra 150 000 og opp. Lisenser hos HubSpot kommer utenom. 
Ønsker du å abonnere på en Digital Markedsfører og Innholdsrådgiver med et helt team i ryggen - en såkalt oppdragsavtale med faste tjenester, starter månedsprisen på rundt 15-30 000 og opp.

Hvordan funker prosessen?

Slik blir du kunde

Vi blir en del av teamet ditt og gir dere tilgang på all kompetansen, kapasiteten og fleksibiliteten du trenger for å lykkes.

Sammen starter vi jobben der mulighetene for ditt selskap er størst, for å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst. 

Passer vi sammen?

Inbound og HubSpot er ikke for alle. De som lykkes best sammen med Leadify har klare, langsiktige mål for å skape vekst i selskapet sitt.

Før vi blir enige om en samarbeidsavtale har vi gjerne både tre og fire møter, for at begge parter skal være trygge på at inbound markedsføring, salg og service er riktig strategi og at HubSpot er riktig teknologiplattform.

Ny strategi og nye verktøy kan for mange organisasjoner være en stor endring. Det gjelder å holde hverandre i hendene og hoppe - sammen.

Sett mål

Basert på den innledende dialogen jobber vi sammen om å sette mål for hvilke resultater ditt selskap kan oppnå, både på kort og lang sikt.

Det er viktig å vite hvor skoen trykker og mulighetene er størst. Vi blir enige om hvor fokuset for samarbeidet er i den første fasen - etableringsprosjektet.

Vil det være nye nettsider? Inbound markedsføring? Inbound salg? Inbound service? CRM? Hele pakken?

Etableringsprosjekt

Et vellykket samarbeid starter med å utvikle og implementere løsningene vi har blitt enige om i avtalen. Her er variasjonen stor, fra kunde til kunde. Eksempler:

  • Enkel CRM-pakke
  • Innføre inbound markedsføring
  • Full pakke, nye nettsider, inbound og CRM

Etableringsprosjekter starter med et felles arbeidsmøte for å lage strategi og løsningsbeskrivelse. Så lager vi innhold, konfigurerer HubSpot og gir kunden opplæring i å bruke løsningen.

Oppdragsavtale

Når løsningen er utviklet og implementert starter den virkelige jobben -  å skape resultater sammen. 

Med en oppdragsavtale får du en fast kontaktperson i Leadify, som har et helt team i ryggen. Vi blir en del av din organisasjon, som jobber målrettet med nettsider, markedsføring, salg og service.

Hver måned rapporterer vi resultater og planlegger nye tiltak. To ganger årlig har vi strategimøte, for å løfte blikket og sette nye mål.

Tjenester

Hva kan Leadify hjelpe med?

Har du bruk for hjelp til mer enn bare nettsider?

google-site-verification: google1cb189f7726409d9.html