<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hva er HubSpot CRM?

HubSpot er en komplett, moderne og brukervennlig CRM-plattform med  alt-i-ett programvare for hele kjøps- og kundereisen.

Selskaper bruker HubSpot til økt synlighet, skape flere kvalifiserte salgsmuligheter, bedre salg og fornøyde kunder:

  • Marketing Hub - mer trafikk, bedre leads
  • Sales Hub - flere, bedre og raskere salg
  • Service Hub - gjøre kunder til ambassadører
  • CMS Hub - moderne, brukervennlige og sikre nettsider
  • Operations Hub - datakvalitet og integrasjoner
Leadify - HubSpot salg pipeline

HubSpot fra Leadify

Kunder hos Leadify får HubSpot CRM inkludert når de bestiller nettsider og/eller et komplett vekstprogram med inbound markedsføringsalg og service hos oss.

Men noen selskaper ønsker å starte med kun HubSpot CRM alene, uten nettsider eller inboundpakken samtidig.

Da er løsningen en HubSpot CRM onboarding-pakke fra Leadify, med mål om å utnytte den fantastiske CRM-plattformen best mulig.

Er du der? Sjekk onboarding-pakken for HubSpot CRM ↓

HubSpot CRM fra Leadify

Vi har allerede hjulpet mange kunder med å nå målene sine. Her er noen av dem:

Leadify og HubSpot CRM

HubSpot CRM Onboarding

Bli fornøyd med HubSpot

Leadify er Platinum-partner og et av Norges største og mest erfarne kompetansemiljøer på HubSpot. Siden 2016 har vi innført HubSpot CRM i rundt 50 små og store selskaper og vet hva som virker.

platinum-horizontal-black

HubSpot er enkelt. Men alle bedrifter er forskjellige. De færreste vil lykkes med ut-av-boksen-versjonen. Leadify skreddersyr alltid oppsettet av HubSpot og gjennomfører onboarding etter din bedrift sine behov:

  1. Arbeidsmøte: Skaffe innsikt i hvordan dere jobber med salg og kunder. Forslag til forbedringer
  2. Optimalisere: Leadify forbedrer deres standard-versjon av HubSpot til å passe måten dere bør jobbe med salg og kunder
  3. Brukerkurs: Opplæring, tips & triks for å bruke HubSpot riktig på første forsøk

På et par uker vil dere være i gang. Etter opplæring følger vi dere tett i 1-2 måneder. Vi samler tilbakemeldinger fra deres ansatte og finjusterer CRM-oppsettet. Dere skal bli helt fornøyde. 

Eksempel på onboarding

Innhold i onboarding-plan avtales nærmere, og vil tilpasses bedriftens HubSpot-versjon (Free/Starter/Professional/Enterprise)

Hva koster det?

Priser

Det kommer an på. Størrelsen på din investering henger tett sammen med resultatene du kan forvente å oppnå.

En komplett onboarding-pakke for HubSpot fra Leadify koster fra 50 000 og opp.

Programvarelisenser til HubSpot kommer utenom.

Du kan også abonnere på et helt vekstprogram, med en dedikert Digital Markedsfører og Strategisk rådgiver fra Leadify i spissen, med hele teamet av spesialister i ryggen. En slik oppdragsavtale har en månedspris fra 15-30 000 og opp.

Hvordan komme igang?

Slik blir du kunde

Vi blir en del av teamet ditt og gir dere tilgang på all kompetansen, kapasiteten og fleksibiliteten du trenger for å lykkes.

Sammen starter vi jobben der mulighetene for ditt selskap er størst, for å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst. 

Passer vi sammen?

HubSpot CRM er fantastisk for mange, men ikke for alle. De som lykkes best med Leadify har klare, langsiktige mål for å skape vekst i selskapet sitt. De vil ha mer enn bare "et system".

Før vi blir enige om et samarbeid har vi gjerne flere møter, for at begge parter skal være trygge på at HubSpot er riktig teknologiplattform.

Nye verktøy kan oppleves som en stor endring for menneskene i en organisasjon. Det gjelder å bygge et godt team, en solid plan, holde hender og hoppe - sammen.

Sett mål

Basert på den innledende dialogen jobber vi sammen om å sette mål for hvilke resultater ditt selskap kan oppnå, både på kort og lang sikt.

Det er viktig å vite hvor skoen trykker og mulighetene er størst. Vi blir enige om hvor fokuset for samarbeidet er i den første fasen - etableringsprosjektet.

Vil det være marked? Salgsavdelingen? Service og Support? Hele gjengen?

Onboarding

Et vellykket samarbeid starter med å utvikle og implementere løsningene vi har blitt enige om i avtalen. Her er variasjonen stor, fra kunde til kunde. Ytterpunkter:

  • Minimums CRM-pakke kun for salgsavdelingen, gratisversjonen
  • Full CRM-pakke for hele markeds-, salgs- og serviceorganisasjonen, inkudert nye nettsider, i Professional -eller Enterprise-versjonen

Stort eller lite; alle onboardingsprosjekter starter med et felles arbeidsmøte for å konkretisere i detalj hvordan løsningen skal  virke for akkurat dere. Så lager vi innhold, konfigurerer HubSpot og gir dere grundig opplæring i å bruke løsningen.

Oppdragsavtale

Når HubSpot CRM er på plass i din organisasjon starter den virkelige jobben -  å skape langsiktige resultater sammen.

Etter onboarding velger de fleste kunder å gå videre med en oppdragsavtale. Vi blir en del av din organisasjon, for at dere skal utnytte 100 prosent av CRM-plattformen best mulig.

Med en oppdragsavtale får din bedrift en dedikert Digital Markedsfører og Innholdsrådgiver hos Leadify, med et helt team av eksperter i ryggen.

Hver måned rapporterer vi resultater og planlegger nye tiltak. To ganger årlig har vi strategimøte, for å løfte blikket og sette nye mål. ↓

Kontakt

Er du klar for HubSpot?

Gratis guide

Økt vekst med CRM

De fleste bedrifter har en form for CRM, men opplever å ha investert mye tid og penger uten å høste gevinsten de var forespeilet. Eller at de sliter med utdaterte løsninger. Kjenner du deg igjen?

Ta grep
Lær hvordan du kan skape økt vekst med CRM
Last ned guide
Synlighet på internett med Google
11 grep for å bli oppdaget av nye B2B-kunder
Se webinar
Ikke bare ta oss på ordet

Hva sier kundene?

Å levere CRM er en inspirerende og morsom oppgave. Det kan også være krevende, fordi mange mennesker er involvert og sluttresultatet er veldig synlig.

Leadify spør våre kunder om deres erfaringer. Vil du lese ærlige tilbakemeldinger fra seks selskaper som har fått nye nettsider og inbound-leveranser fra Leadify i 2020 og 2021?

Tjenester

Hva mer kan Leadify gjøre?

Har du flere behov og muligheter enn bare HubSpot CRM?

google-site-verification: google1cb189f7726409d9.html