Skip to content
Bakgrunn

Bon vivant

Simen er selvutnevnt ekspert i det gode liv. Han mener nøkkelen ligger i perfekt balanse mellom lek og alvor. Han har en bachelorgrad i PR med spesialisering i digital markedsføring. Dette er supplert med mastergrad i medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi fra NTNU. Gjennom erfaring fra bl.a energi, teknologi og industri har han lært å se markedsføringens rolle fra ulike perspektiver. Han er opptatt av å iverksette effektive nye løsninger for å optimalisere gevinst for kunder, kunders kunder og leverandører.

Han elsker å prøve nye ting, og er ikke fremmed for å pare pølse og potetstappe med slovensk oransjevin.

okt-266-1
I Leadify er Simen

Digital Markedsfører & Strategisk Rådgiver

Verdiskaper

I sin rolle i Leadify får Simen økt dopamin-nivåene sine gjennom å skape vinn-vinn situasjoner gjennom faget han brenner for. Han trives i situasjoner hvor han får utløp for nysgjerrigheten sin ved å lære om nye bedrifter og teknologier.

Simen er dedikert i å sette seg inn i hele verdikjedene til kundene sine for å finne punktene hvor markedsføringsaktivitetene kan gi størst gevinst i forhold til budsjett. Han forstår hvordan hver eneste bedrift er unik og hvordan man må tilpasse løsninger for å oppnå gode resultater.

Når jeg ser ut som på passbildet mitt går jeg hjem.
Simen Ludvigsen
Litt om Simen

Camperchef

Simen er interessert i matlaging og har bl.a. jobbet som kokk. Nysgjerrigheten og eventyrlysten strekker seg utenfor jobben. Så han bruker fritiden sin til å trene slik at han er bedre rystet til å nyte lengre turer i skog og mark, bli bedre i surfing og padel, samt kunne ha energi nok til å krige mot en (aller helst tyngre enn 10 kg) laks i elven.

En drømmedag for Simen er en lang fottur i fjellheimen etterfulgt av å tilberede et bedre måltid og nyte det med turfølget når man har satt opp teltet.