Skip to content
Bakgrunn

Eventeksperten

Julia har en mastergrad i medievitenskap fra Universitet i Bergen, men slapp helt av – det var mer enn bare film og TV (selv om The Wire var pensum i et semester), deriblant publikumsstudier, webdesign og praktis informasjonsarbeid. Det var også i løpet av utdanningen hun fikk sin første erfaring med eventarbeid som frivilligkoordinator.

Etter et par år i Stockholm og København, returnerte Julia til Stavanger med erfaring som eventsjef og markedssjef innenfor B2B-markedsføring. I løpet av sin fartstid, har hun arbeidet med en rekke ulike bransjer, inkludert akademia, mobilteknologi, og produktutvikling innenfor grønn energi.

Hun er glad i merkevarebygging og er opptatt av at planlegging av markedsføringsaktiviteter skal ha en helhetlig tilnærming for å skape verdi og god kultur i bedrifter, særlig med strategisk bruk av events.

okt-480-1
I Leadify er Julia

Digital Markedsfører & Strategisk Rådgiver

I Leadify jobber Julia for å skape vekst og muligheter for B2B-kundene ved å utvikle en helhetlig strategi og markedsplan. Fokuset ligger på å finne den perfekte blandingen av verktøy, som Hubspot, og aktiviteter på tvers av inbound markedsføring, salg og service.

Julia er hovedkontakten for en rekke Leadify-kunder, og koordinerer interne ressurser for å best nå kundens mål. Oppgavene hennes inkluderer alt fra å lede strategiworkshops og utvikle solide salgs- og markedsplaner, til å implementere (og justere) disse planene med mål og målinger.

"1% fremgang hver dag akkumulerer jo himla fort: progress over perfection!"
Julia Bådsvik
Litt om Julia

Aktiv introvert

På fritiden finner du vanligvis Julia sammen med de to sofagrisene sine, Barbara og Adelheid (👋🐶 dog mom life!). Som avkobling blir det ofte litt skit-tv som skrekkfilmer eller skrekkelig dårlig dårlig reality-tv på sofaen med mannen og hundene.

Julia elsker å lære seg nye ting, og hyperfokuserer ofte på mange ulike hobbyer i løpet av året. Her har det vært alt fra å sy, strikke og hekle, lære seg ny programvare, lage logoer for småbedrifter, designe print til t-skjorter, eller gjennomføre utallige DIYs i eget hjem – hun bor nemlig i et skikkelig gammelt hus, fra 1858 (ingen spøkelser har blitt sett, så langt!). Også drikker hun gjerne kaffe døgnet rundt om sjansen byr seg.

Favorittfritidssyssel nummero uno, som skjer regelmessig hver uke gjennom hele året uansett vær og vind, er Dungeons and Dragons. Hver uke drar Julia ut på nye eventyr, og utøver god gammeldags kreativ problemløsing.