<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Møt Ida Søreng

Ida Søreng

Inbound Markedsfører 

Book et møte
Se kalenderen min
Lagre kontaktinformasjon
Last ned vCard
Bakgrunn

Journalisten

Ida har utdanning innen journalistikk fra Norges Kreative Fagskole og digital markedsføring fra Noroff, i tillegg til en bachelor i reiselivsledelse og årsstudium i engelsk.

Hun har jobbet som journalist i et mediehus tilknyttet Schibsted-konsernet, hvor hun skrev artikler for flere avdelinger. I tillegg har hun flere års erfaring med salg og kundeservice, både B2B og B2C.

Ida har tatt journalistikken med seg inn i markedsføringen, og spesialiserer seg på innholdsproduksjon, fortrinnsvis tekst. 


Lær mer om Ida
LinkedIn
I Leadify

Inbound Markedsfører

- Tekstnerden 📝

I Leadify hjelper Ida våre B2B-kunder med å oppnå maksimal digital synlighet, konvertere flere og bedre leads, økt salg og mer fornøyde kunder ved å skape og spre innhold i ulike kanaler.

Sammen med kundene lager hun strategier og produserer innhold til deres kampanjer for inbound markedsføring, salg og service.

Med lidenskap for tekst og Inbound-metodikken (❤️) skriver hun blogg- og nyhetsartikler for flere av våre kunder. Når kundene trenger nye nettsider, er det Ida som står for teksten. 

Ida
"Ikke vanskelig å glede seg til jobb når man jobber i Leadify"
Ida
Ida
Fun facts

Treningsglad sørlending

På fritiden forsøker Ida å bevege kroppen når sjansen byr seg (alderen begynner så smått å sette spor 👵), og da går det i alt fra styrketrening til fjellturer og ski - gjerne sammen med samboer og bonusbarn. Hun har også store ambisjoner om å finne løpeformen, med vekslende hell. 

Når Ida skal koble ut leser hun bøker (helst faktabøker eller krim), og er heller ikke fremmed for å løse kryssord eller sudoku 🤓. 

Ellers er hun "en stort sett blid sørlending" som til stadighet lurer på hvorfor hun valgte å bosette seg på vestlandet 🌧️.

Kontakt meg

Telefon

456 75 950

LinkedIn

Ida

google-site-verification: google1cb189f7726409d9.html