Skip to content
Bakgrunn

Journalisten

Ida har utdanning innen journalistikk fra Norges Kreative Fagskole og digital markedsføring fra Noroff, i tillegg til en bachelor i reiselivsledelse og årsstudium i engelsk.

Hun har jobbet som journalist i et mediehus tilknyttet Schibsted-konsernet, hvor hun skrev artikler for flere avdelinger. I tillegg har hun flere års erfaring med salg og kundeservice, både B2B og B2C.

Ida har tatt journalistikken med seg inn i markedsføringen, og spesialiserer seg på innholdsproduksjon, fortrinnsvis tekst.

Ida Søreng | Leadify
I Leadify er Ida

Inbound Markedsfører

- Tekstnerden 📝

I Leadify hjelper Ida våre B2B-kunder med å oppnå maksimal digital synlighet, konvertere flere og bedre leads, økt salg og mer fornøyde kunder ved å skape og spre innhold i ulike kanaler.

Sammen med kundene lager hun strategier og produserer innhold til deres kampanjer for inbound markedsføring, salg og service.

Med lidenskap for tekst og Inbound-metodikken (❤️) skriver hun blogg- og nyhetsartikler for flere av våre kunder. Når kundene trenger nye nettsider, er det Ida som står for teksten. 

"Ikke vanskelig å glede seg til jobb når man jobber i Leadify"
Ida Søreng
Litt om Ida

Treningsglad sørlending

På fritiden forsøker Ida å bevege kroppen når sjansen byr seg (alderen begynner så smått å sette spor 👵), og da går det i alt fra styrketrening til fjellturer og ski med familien. Hun har også store ambisjoner om å finne løpeformen, med vekslende hell. 

Når Ida skal koble ut leser hun bøker (helst faktabøker eller krim), og er heller ikke fremmed for å løse kryssord eller sudoku 🤓. 

Ellers er hun "en stort sett blid sørlending" som til stadighet lurer på hvorfor hun valgte å bosette seg på vestlandet 🌧️.