<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Møt Eirin Røsand

Eirin Espedal Røsand

Digital Markedsfører & Strategisk Rådgiver

Book et møte
Se kalenderen min
Lagre kontaktinformasjon
Last ned vCard
Bakgrunn

Initiativtakeren

Eirin har en mastergrad (MSc) i internasjonal markedsføring og en bachelorgrad (BA) i medieproduksjon fra University of Sussex, i England. Sammenlignet med resten av gjengen er hun ung nok til at utdanningen hennes fortsatt er relevant, til teamets store frustrasjon. 

Eirin er glad i å ha mange jern i ilden, og etablerte derfor et enkeltdamesforetak da hun var 18 år, som hun drev i 5 år ved siden av utdanningen. Her tilbød hun en rekke forskjellige tjenester innen markedsføring og medieproduksjon, som ga henne god erfaring å ta med videre.

Hun er opptatt av gode resultater, og mener at et mål uten en spesifikk plan, bare er et ønske.


Lær mer om Eirin
LinkedIn
I Leadify

Digital Markedsfører & Strategisk Rådgiver

- Menneskekjenner 

I Leadify skaper Eirin vekst og muligheter for våre B2B kunder ved å lage en helhetlig strategi og markedsplan. Fokuset er å finne den rette miksen av verktøy (Hubspot🧡) og aktiviteter på tvers av inbound markedsføring, salg og service.   

Eirin er "point of contact" for en håndfull av Leadify sine kunder, og koordinerer de interne ressursene for å best nå kundens målsetninger.  

Hun har stor interesserte for menneskers tanker, følelser, behov og hvordan man best kan gjøre seg forstått. For Eirin handler ikke markedsføring om å rope høyest, men om å starte en dialog som spiller selgeren inn i en god posisjon, til riktig tid. 

Eirin
"I Leadify er vi en gjeng som motiverer og hjelper hverandre, men ikke minst ler mye sammen"
Eirin
Eirin
Fun facts

Urban livsnyter

Eirin lever på tørre vitser og farris, noe som forklarer hvorfor personligheten hennes ofte beskrives som "sprudlende" (hehe). 

I helgene finner du henne som regel ruslene rundt i sentrum, eller på kafé med dagens fjerde kaffekopp #kaffekjerring.

Hun elsker å være ute blant folk og ta turen innom nye steder. Eirin er derfor lommekjent i Stavanger sentrum, så spør henne gjerne om anbefalinger. Bare ikke stol på veibeskrivelsene - Eirin sin største svakhet er nemlig at hun sliter med høyre og venstre.

Ellers går fritiden til å lære seg fransk (oui oui), oppdage ny musikk, være med i vinklubb og fotografere (både med digitalt og analog kamera📸). Hun er også glad i å tenne stearinlys og sette seg under teppet med en god bok, helst en innen personlig utvikling💡.  

Kontakt meg

Telefon

47 87 58 65

LinkedIn

Eirin