Skip to content
Bakgrunn

Fra 'søring' til 'siddis'

Elisabeth har en bachelorgrad i markedsføring og ledelse fra Handelshøyskolen i Agder. Etter seks år bosatt på Sørlandet kom hun endelig til fornuft og flyttet tilbake til hjembyen – Stavangåår! Etter endt studie har hun opparbeidet seg arbeidserfaring innen drift av sosiale medier for kunder, innholdsproduksjon og design av nettsider.

Sammen med Eirin bidrar hun til å senke gjennomsnittsalderen i teamet og gir en frisk pust av ungdommelighet – som selvfølgelig er en ettertraktet egenskap når du jobber med eldre (og erfarne) kollegaer.

okt-108-2
I Leadify er Elisabeth

Inbound Markedsfører

I sin rolle i Leadify får Elisabeth virkelig uttrykke sin lidenskap for markedsføring. Hun trives i kreative prosesser og er opptatt av god, enkel og underholdende kommunikasjon. Elisabeth har en lidenskap for å produsere kvalitetsinnhold som ikke bare engasjerer, men også hjelper bedrifter med å oppnå synlighet og vekst.

Elisabeth er dedikert til å skape innhold som treffer målgruppen, og hun har lært seg å tilpasse seg ulike kunders behov og forutsetninger. Hun forstår viktigheten av å skreddersy markedsføringsstrategier basert på hver enkelt kundes unike mål og utfordringer.

"Et godt arbeidsmiljø gir vinger til suksess"
Elisabeth
Litt om Elisabeth

Aktiv introvert

Elisabeth har store deler av livet drevet med håndball, men de siste årene har håndballen blitt liggende på hyllen mens hun har oppdaget lidenskapen for dans (typ Zumba, så ikke ha for store forventninger). Hun stiller gledelig opp som hundepasser og du trenger ikke spør mange av vennene hennes for å forstå at hun er over gjennomsnittet glad i dyr. 🐷🐶🐮🙈

Tiden brukt med familie og venner er verdifull, men når hun virkelig skal slappe av og lade opp batteriet setter hun på en god Netflix-serie og synker litt for godt ned i sofaen😴