<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Møt Øyvind Jacobsen

Øyvind Jacobsen

Forretningsrådgiver & Daglig leder 

Book møte
Se kalenderen min
Lagre min kontaktinfo
Last ned vCard
Bakgrunn

Digital Gen X

Øyvind, en generasjon X som forstod tidlig hvor viktig digital innsikt er for å være leder i dag. Han engasjerer seg for ledelse, strategi, teknologi, salg, markedsføring og kunder. Øyvind har over femten års erfaring fra toppledelsen hos flere norske konsern, i ulike B2B-bransjer.

I november 2015 etablerte han Leadify AS med bakgrunn i en enkel observasjon:

"Digitalisering gjør at vi mennesker har snudd opp ned på måten vi lever, jobber og kjøper produkter og tjenester. Likevel driver mange bedrifter salg og markedsføring akkurat som før".


Mer om Øyvind
LinkedIn
I Leadify

Forretningsrådgiver & Daglig leder

- Sjefen (som ikke liker å kalle seg sjef)

Øyvind jobber tett på Leadify sine kunder, typisk B2B-selskaper innen energibransjen, teknologi eller industri, om å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst. Det koker ned til å etablere mål og strategier for at kundene skal bli mer synlige, øke sitt salg og kundetilfredshet.

I tillegg til å ivareta kunder er han en av de beste til å ivareta de rundt seg. Han verdsetter hver enkelt, og bryr seg. Han veileder, støtter og tilrettelegger for en arbeidshverdag som arbeidstakere drømmer om. #heltsjef

Øyvind
"Gjør dagen fin"
Øyvind
Øyvind
Fun facts

Livsnyteren

Øyvind stammer fra "Noregs vestlegaste by" - Florø. Men etter mangfoldige år i Stavanger er det ikke mye igjen av dialekten (med mindre han snakker med broder'n). Heldigvis har han både familie og hytte der. Dit rømmer han når vi bråker for mye på kontoret.

Slår du opp "livsnyter" i ordboka finner du Øyvind. Jobben er viktig, men han verdsetter fritid aller mest. Han elsker å bruke hendene, enten det er å banke på gammelt trehus, grave i hagen, lage kreativ mat og selvbrygget drikke. Venner og familie er viktig. 

Han gjør gjerne det lille ekstra. I tursekken pakker han gjerne stearinlys, vinglass, campingbord og duk, langt til fjells.  

Reiselysten er konstant til stede. Får han ikke reist til noe fjernt og solfylt eller høyt og snørikt, så tar han fort en tur på en av sine motorsykler 🏍️. 

Kontakt meg

Telefon

934 25 567

LinkedIn

Øyvind

google-site-verification: google1cb189f7726409d9.html