<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tine Løvik

Tine Evjenth Løvik

Digital designer og prosjektleder

Book et møte
Se kalenderen min
Lagre kontaktinformasjon
Last ned vCard
Bakgrunn

Pixel Picasso

Tine er en erfaren digital designer og prosjektleder med lidenskap for å skape intuitive brukeropplevelser. Hun er utdannet mediegrafikker med fagbrev, og har også deltatt som sensor i mediegrafikker faget. 

Gjennom ulike content management systemer arbeider hun kontinuerlig med å utarbeide nettsider som ikke bare imponerer estetisk, men som også engasjerer og konverterer.


Lær mer om Tine
LinkedIn
I Leadify

Digital designer og prosjektleder

I Leadify jobber Tine med nettsidebygging og brukerfokusert design. Gjennom nettsider skaper hun gode brukeropplevelser med elegante brukergrensesnitt. Tine jobber med å optimalisere kundereisen og kjøpsreisen etter inbound-metodikken. Designet er ikke bare visuelt tiltalende, men det er også nøye tilpasset for å engasjere besøkende og konvertere dem til leads eller kunder.

Mellom justeringer av grensesnitt og testing av ulike layouter, finner hun tid til å se på data for å forstå hva som virkelig driver trafikk og konverteringer.

Tine_avatar
"Det kan så fort gå godt"
Tine_avatar
Tine
Fun facts

TTT

Tine er en ordentlig Tananger jente. Etter mye flytting i rundt i regionen, landet hun tilbake i hjemtraktene og bygget hus i hagen til svigerforeldrene. Hun er mamma til to jenter og bruker en del tid på håndball både som trener for de minste og på tribunen som tilskuer🤾‍♀️ Når det ikke er kamp i helgene, er det obligatorisk familietur både lørdag og søndag om været tillater det, helst i skogen eller botanisk hage.

Hun omgir seg med gjerne med grønne planter både hjemme og på kontoret🪴 Rolige stunder alene bruker hun til akvarellmaling, tegning eller digital kunst og en kopp te eller kaffe🎨☕ Tine er også glad i filmer og serier og velger gjerne fantasy, romanse eller humor. Hun har en blanding av tørr, absurd, og situasjonsbasert humor som stort sett gjør at helt vanlige situasjoner kan være svært underholdene.

Kontakt meg

Telefon

97 67 44 30

LinkedIn

Tine

google-site-verification: google1cb189f7726409d9.html