<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Møt Charlotte Kleming

Charlotte Kleming

 Teamleder & Digital Markedsfører

Book et møte
Se kalenderen min
Lagre kontaktinformasjon
Last ned vCard
Bakgrunn

Digital "Søtpotet"

Charlotte har flere års erfaring med markedsføring innen B2B, og har en bachelor i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. 

Hun har tidligere erfaring fra selskaper som leverer programvare, konsulenttjenester, regnskapstjenester og programvareutvikling. I roller som markedskoordinator og markedssjef har Charlotte jobbet som en klassisk markedsføringspotet. Med andre ord, litt av alt. Hun har opparbeidet seg bred erfaring innen strategisk planlegging, gjennomføring og evaluering av markedsaktiviteter for B2B som skaper vekst og muligheter.

Hun har de senere årene spesialisert seg på inbound markedsføring, digitalisering, og å "bli sett på nett". 


Lær mer om Charlotte
LinkedIn
I Leadify

Teamleder & Digital markedsfører

- Markedsføringsnerden 🧲🦸‍♀️

I Leadify skaper Charlotte vekst og muligheter for våre B2B-kunder ved å designe en helhetlig strategi og markedsplan. Fokuset er å finne den rette miksen av verktøy (Hubspot🧡) og aktiviteter på tvers av inbound markedsføring, salg og service. Hun har selv erklært at hun skal bli "Hubspot-Guru", for å alltid kunne gi gode anbefalinger til sine kollegaer og kunder. 

Charlotte er teamleder for "gjengen som fikser", og forsøker på best måte å tilrettelegge for at "the dream team" kan gjøre det de er best på - Levere. 

Med lidenskap for systematikk og at alt snakker sammen på en god måte, er hun en ressurs på å planlegge og bygge nettsider og CRM for våre kunder.

Noe som ikke fungerer slik det skal?
Da finner Charlotte stor glede i å finne løsningen. #GoogleIt

Charlotte
"Det er svært undervurdert å glede seg til mandagen"
Charlotte
Charlotte
Fun facts

Nesten voksen

Som mamma til to små gutter tilbringes mye av fritiden med lek og tull, foran Disney+, på lekeplassen eller fotballbanen. Hun har akkurat litt for god kjennskap til kjenningsmelodier fra barne-tv og hvilke pokemon-utviklinger som er best.

Når Charlotte skal være bare Charlotte, blir det lange turer med musikk på øret. Hun fordyper seg i en deilig serie, film eller bokserie (Helst sci/fi eller fantasy), lager god mat, spiller ps5, og danser i stuen. Når hun skal kose seg litt ekstra så elsker hun konsertopplevelser og å krangle med høydemetrene på topptur. Alle verdens ambisjoner om flere toppturer i 2024.

Hun er over gjennomsnittet opptatt av være og vind, blir i godt humør av de enkle tingene, elsker sjokolade, verdsetter lekenhet og latter, og synger i pop-damekoret "Kem-Ka-Kor" #mezzo, selv om sangtalentet er helt gjennomsnittlig - og aller best i bilen. 

Kontakt meg

Telefon

45 40 38 66

LinkedIn

Charlotte