<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Møt William Holm

William Holm

Inbound Markedsfører 

Book et møte
Se kalenderen min
Lagre kontaktinformasjon
Last ned vCard
Bakgrunn

Kunstneren

William har utdannelse innen kunstfaget, med en BFA og MFA fra Teesside University, gjennomført i Praha. Her fokuserte han på eksperimentelle interaktive medier og installasjonskunst.

Han har igjennom hele sin karriere jobbet med koblingene mellom mennesker og den digitale verdens rolle i det. De siste årene har han jobbet som innholdsprodusent og koordinator i teknologibransjen, hvor han fikk smak på B2B-markedet og produksjonsteknologi.


Lær mer om William
LinkedIn
I Leadify

Inbound Markedsfører

I Leadify jobber William med innholdsproduksjon, både i tekst- og bildeformat. Blogg, websider og nyhetsbrev produseres i rykende hastighet. I tillegg til sin skribentrolle, stortrives William når han får utfolde seg kreativt med videoproduksjon.

William
"Alle burde kunne elske det de jobber med :)"
William
Fun facts

Musikalsk bygutt

William vokste opp i et musikalsk hjem og ble naturligvis bitt av basillen. Dog som en teknologinerd var det morsommere å skru på synthesizer-knotter enn stemmeskruer. Han elsker å jamme med kompiser, men er klar på at «vi lager lyd, ikke musikk», til tross for tidvise fengene rytmer.

Ellers finner du ham i dyp konsentrasjon mens han tar fra hverandre ting som trolig fungerer helt fint, eller på tur med sin hyperaktive hund.

Kontakt meg

Telefon

939 22 766

LinkedIn

William

google-site-verification: google1cb189f7726409d9.html