<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Møt Sofie-Amalie Høxbroe Sandstøl

Sofie-Amalie Høxbroe Sandstøl

Digital Markedsfører & Strategisk Rådgiver

Book et møte
Se kalenderen min
Lagre kontaktinformasjon
Last ned vCard
Bakgrunn

Kommunikasjon og markedsføring

Sofie-Amalie er utdannet innen bedriftsøkonomi og kommunikasjon fra Copenhagen Business School. Herfra har hun også en master i internasjonal markedsføring og ledelse.

Hun har tidligere erfaring som kommunikasjonskonsulent og markedsfører fra en rekke bransjer innen B2B, hvor hun har jobbet med intern- og eksternkommunikasjon, eventplanlegging og digital markedsføring. 

Sofie-Amalie har også salgserfaring som hun drar nytte av når hun hjelper kunder med å skape nye salgsmuligheter.


Lær mer om Sofie-Amalie
LinkedIn
I Leadify

Inbound Markedsfører & Strategisk Rådgiver

- Planleggingsfantomet🦸‍♀️

Sofie-Amalie jobber med Leadify sine B2B kunder for å skape vekst og sørge for nye salgsmuligheter.
Stikkordene er: helhetlig strategi og en godt planlagt og målbar markedsplan

Med et øye for planlegging (helst ned til minste detalj) sørger Sofie-Amalie for at kundens målsettinger oppnås ved bruk av riktig verktøy - hovedsakelig HubSpot og aktiviteter på tvers av Inbound Markedsføring, Salg og Service.   

Hun elsker Inbound-metodikken (🧡) hvor kundens behov er i fokus gjennom hele kjøpsreisen. Sofie-Amalie brenner for å hjelpe bedrifter med å flytte fokus fra "vi"  til "du, kjære kunde" i sin kommunikasjon, og har klokkertro på at en god konverteringsstrategi er gull verdt! 

SA-1
"Å jobbe i Leadify har gitt ordet "team" en helt ny mening "
SA-1
Sofie-Amalie
Fun facts

Queen Haribo 👸🍭

Sofie-Amalie har 2 små jenter som tar opp det meste av fritiden. På listen over mest spilte sanger på Spotify ligger derfor Baby Shark på topp, og Toro tomatsuppe har fast plass på ukemenyen 🥣.

Hun husker (stolt) alle barnesanger hun lærte som liten. Dette brukes hyppig på hjemmefronten, og hun gleder seg til den dagen dette skal komme til nytte på jobben, og i andre sammenhenger for øvrig. 

Ser du Sofie-Amalie stirre tomt ut i luften, behøver du ikke være bekymret. Da dagdrømmer hun om late dager på en solseng – helst med en god roman (og barnefri).

Ellers er Sofie-Amalie avhengig av smågodt, og deler med glede sin erfaring skulle du trenge hjelp til å velge de beste bitene fra smågodthylla 🍬🍫.

Kontakt meg

Telefon

90 13 89 27

LinkedIn

Sofie-Amalie

google-site-verification: google1cb189f7726409d9.html