<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
LeadFeed
Kontakt
Meny
LeadFeed
Kontakt

Nye muligheter med Inbound Markedsføring, Salg og Service

Nye muligheter

Alle ledere, markedsførere og selgere vet: God timing betyr alt. B2B-kunder blir irriterte av leverandører som satser på kalde telefoner, salgs-eposter, nettsider og annonser med selvskryt av hvor gode de er. Du ønsker ikke være en sånn leverandør.

Det betyr at dere må være til stede i de rette digitale kanalene når B2B-kunder er på internett og leter etter informasjon, før de skal velge leverandør og gjøre innkjøp.

Ikke selg når dere vil selge. Hjelp kundene når de ønsker å kjøpe!

Se ut i verden. Lær av de beste! Der ute vil du finne konkurransedyktige leverandører. De har en forbløffende tendens til å klare seg godt, uansett om markedet går opp eller ned. Hva gjør de? Stadig flere driver moderne digital markedsføring, salg og service etter inbound-metodikken, såkalt "inbound".

"Inbound" er ikke en isolert taktikk eller kanal. Det er en helhetlig form for digital markedsføring, salg og service, som bygger på hvordan kunder på 2020-tallet faktisk ønsker å kjøpe. Kundene elsker det.

Inbound Markedsføring, Salg og Service CRM

Målet med inbound som strategi er å skape ny vekst, økt lønnsomhet og optimisme i selskapet. 'Inbound' betyr helt enkelt å tiltrekke seg kvalifiserte, potensielle kunder og gjøre dem til betalende, fornøyde kunder.

Det er på tide at toppledelsen, markedssjefen og salgssjefen tar grep.

Den gode nyheten er at du kan gjøre de riktige grepene på ganske kort tid. Resultatene vil komme etter kort tid. Innen ett år er dere på et helt nytt nivå. Last ned din gratis guide i dag:

Klikk og last ned gratis guide: Inbound Marketing

Noe for dere?

Da kan du:

  1. Lære mer om Inbound Marketing og Salg for B2B på bloggen, LeadFeed
  2. Ta testen “Passer Inbound for oss?“
  3. Be om ditt gratis 30-minutters møte for å kartlegge deres muligheter: