<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Møt Mette Mi Honoré

Mette Mi Honoré

Digital Designer & Markedsfører

Book et møte
Se kalenderen min
Lagre kontaktinformasjon
Last ned vCard
Bakgrunn

Markedsføring fra A til Å

Mette Mi har flere års erfaring med markedsføring og har en mastergrad i global markedsføringsledelse og bachelor i språk, kultur og ledelse fra Syddansk Universitet i Odense.

Under studiene jobbet Mette Mi som freelance oversetter av tekster til bl.a. SEO og nettsider, primært fra dansk til norsk. Etter endt utdanning har hun jobbet med markedsføring fra A til Å internt i bedrifter og har derfor innsyn i B2B/tekniske bedrifter og deres marked. Hun har blant annet jobbet med IT, engineering og el/alarm/telekommunikasjon. 

De senere år har hun spesialisert seg i branding, design, grafikk og nettsider. 


Lær mer om Mette Mi
LinkedIn
I Leadify

Digital Designer & Markedsfører

- Ninja i nettsider og design

I Leadify jobber Mette Mi med innhold på ulike flater og formater, grafisk design og nettsider. 

Når kundene våre trenger nye nettsider eller oppdatering av eksisterende, grafiske elementer, rådgivning eller utforming av brand, er det Mette Mi som gir en hjelpende hånd. 

Hun er vår tekniske bygger og lager nettsider hvor kundereisen, design og brukeratferd står i fokus. Med lidenskap for design og en liten dæsj OCD skaper hun en lekker, helhetlig og intuitiv opplevelse for kundenes kunder, og sørger for at teknikken er 'on point'🤘.

Mette Mi
"I tillegg til at selve arbeidsoppgavene fortjener en high-five, så er de fantastiske kollegaene gull verdt”
Mette Mi
Mette Mi
Fun facts

Nerd med bensin i blodet

På fritiden liker Mette Mi å kjøre turer på motorsykkelen sin "Dark Knight", forsvinne i bokverdenen med historiske romaner og være kreativ med å strikke og sy (diametrale motsetninger på høyt nivå🙃). Hun snakker gjerne med på alt fra kunsthistorie til klassiske amerikanske biler.

Mette Mi er bitt av hestebasillen og lever opp til den asiatiske stereotypen om å spille et klassisk instrument; hun spiller cello i Aarhus Amatørsymfoniorkester.

Når hun ikke holder på med en av hobbyene sine nerder hun i Marvel/DC og spiser god mat - og her snakker vi alt fra lapskaus til gourmet😍. 

Kontakt meg

Telefon

473 22 412

LinkedIn

Mette Mi

google-site-verification: google1cb189f7726409d9.html